Maandagmiddag va 15:30 - vol = vol

Vorige Item 2 van 4 Volgende
€ 25,00 € 15,00 (inclusief btw)

De Maakclub van This is your STORY - losse aanschuifdagen!

Houd jouw kind van creëren, mooie dingen maken en ronddwalen tussen allemaal verschillende materialen? Maak dan kennis met De Maakclub van This is your STORY! 

Iedere schoolweek wordt door kinderen van 8 tot 12 jaar gewerkt aan hun eigen project in het atelier van This is your STORY. De deuren zijn open tussen 15:30-17:00/17:30 uur. Lukt het niet iedere week aan te schuiven, maar vindt jouw kind het wel leuk af en toe mee te doen? Neem dan contact op om te zien of er een tijdelijk plekje vrij is.

In overleg bepalen we een project waar jouw zoon/dochter aan kan werken. Je weet dan ook direct hoeveel dagen er nodig zijn om het project goed af te kunnen ronden.

Eigen kleding maken, sieraden, seizoenstafeltje, tas, kledingstuk, pantoffels, T-shirt met eigen print bedrukken of een portemonnee maken? Naaien, zeefdrukken of juist liever een (verhalen)kastje timmeren? Jouw kind bepaalt!

Veel is mogelijk en één ding staat vast: er wordt gewerkt met een goede kwaliteit (natuurlijke) materialen waardoor de gemaakte items niet zullen misstaan in de winkel. De basismaterialen zoals verf, draad, spijkers ed worden betaald door This is your STORY after SCHOOL. Voor het betalen van de andere materialen (zoals hout & stof) is een strippenkaart beschikbaar. Zo houd je de extra kosten zelf in de hand. Gemiddeld kan een kind die wekelijks komt, 2 maanden met een strippenkaart doen.

De kinderen fietsen zelfstandig naar het atelier.

SPECIALE ACTIEPRIJS: €15,- per les, exclusief materialen strippenkaart.

Het ambachtelijk vakmanschap is een rode lijn binnen de lessen. Met de hand naaien, timmeren van hout of het boetseren met klei(soorten) is in meerdere aspecten belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. 

  • Het fijne vingerwerk zoals werken met naald en draad of boetseren met klei(varianten) is erg goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.
  • Knopen aanzetten en kleine reparaties aan kledingstukken verrichten komt op een leuke manier aan bod, zodat de kinderen later in hun volwassen leven eenvoudige naaiklusjes kunnen uitvoeren.
  • Het werken aan eigen creaties stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. Men wordt uitgedaagd waar te nemen en zelf na te denken. Hoe ga ik beginnen met dit ontwerp, wat gebeurt er als ik de kleur of het materiaal verander. Samen kijken we hier naar zodat de kinderen leren experimenteren en vindingrijk te zijn.
  • Ook het ruimtelijk inzicht komt aan bod. Begrippen als op elkaar, er in steken, tegen elkaar en ook vormen en materiaalgebruik spelen hierbij een rol.
  • Doorzetten als iets tegen zit, elkaar helpen als je niet verder kunt. Allemaal aspecten welke van belang zijn voor de sociale ontwikkeling van het kind en het krijgen van respect voor elkaars kunnen.

In het atelier aan huis op de Bermweg te Capelle aan den IJssel, wordt gewerkt met wekelijkse lessen tijdens de schoolweken. Indien er ruimte is kan jouw kind één of meerdere dagen (per maand) aanschuiven.

Voor aanvang van de workshop ontvang je een Tikkie mbt de betaling. 

Alles met een knipoog & buiten de gebaande paden, omdat een beetje tegendraadsheid helpt de beste versie van jezelf naar boven te halen ;-)

 

Onze digitale POSTDUIF!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten,
klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen!
© 2018 - 2022 [this is your] STORY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel