Maandagmiddag 15:30-17:00u

Item 1 van 4 Volgende
€ 75,00 € 50,00 (inclusief btw)

De Maakclub van This is your STORY!

Houd jouw kind van creëren, mooie dingen maken en ronddwalen tussen allemaal verschillende materialen? Maak dan kennis met De Maakclub van This is your STORY! Deze club is opgezet voor kinderen in de leeftijd van 8 tm 12 jaar. 

Iedere schoolweek wordt in het atelier van [this is your] STORY tussen 15:30-17:00-17:30 uur gewerkt aan een project. Eigen ideeën krijgen ruimte om geboren te worden, maar jouw kind kan ook aan de slag met ideeën vanuit de juf. Ieder kind kiest wat hij/zij leuk vindt om te maken en tussendoor is er voldoende ruimte om te lummelen & ravotten.

Eigen kleding naaien, sieraden maken, seizoenstafeltje, tas/etui, pantoffels, T-shirt met eigen print bedrukken of een portemonnee maken? Naaien, zeefdrukken of juist liever een (verhalen)kastje timmeren? Jouw kind bepaalt!

Veel is mogelijk en één ding staat vast: er wordt gewerkt met een goede kwaliteit (natuurlijke) materialen waardoor de gemaakte items niet zullen misstaan in de winkel. De basismaterialen zoals verf, draad, spijkers ed worden betaald door This is your STORY. Voor het betalen van de andere materialen (zoals hout & stof) is een strippenkaart beschikbaar. Zo houd je de extra kosten zelf in de hand. Gemiddeld kan jouw kind 2 maanden met een strippenkaart doen.

De kinderen fietsen zelfstandig naar het atelier.

SPECIALE ACTIEPRIJS: €50,- per maand!

Iedere maand ontvang je een Tikkie voor deze betaling muv de zomervakantie.

Het ambachtelijk vakmanschap is een rode lijn binnen de lessen. Met de hand of naaimachine naaien, timmeren van hout of het boetseren met klei(soorten) is in meerdere aspecten belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. 

  • Het fijne vingerwerk zoals werken met naald en draad of boetseren met klei(varianten) is erg goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.
  • Knopen aanzetten en kleine reparaties aan kledingstukken verrichten komt op een leuke manier aan bod, zodat de kinderen later in hun volwassen leven eenvoudige naaiklusjes kunnen uitvoeren.
  • Het werken aan eigen creaties stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. Men wordt uitgedaagd waar te nemen en zelf na te denken. Hoe ga ik beginnen met dit ontwerp, wat gebeurt er als ik de kleur of het materiaal verander. Samen kijken we hier naar zodat de kinderen leren experimenteren en vindingrijk te zijn.
  • Ook het ruimtelijk inzicht komt aan bod. Begrippen als op elkaar, er in steken, tegen elkaar en ook vormen en materiaalgebruik spelen hierbij een rol.
  • Doorzetten als iets tegen zit, elkaar helpen als je niet verder kunt. Allemaal aspecten welke van belang zijn voor de sociale ontwikkeling van het kind en het krijgen van respect voor elkaars kunnen.

In het atelier aan huis op de Bermweg te Capelle aan den IJssel, wordt gewerkt met wekelijkse lessen tijdens de schoolweken.

Instromen kan wanneer je wilt, zolang er plaats is. Aan het begin van iedere maand ontvang je een Tikkie mbt de betaling. Gedurende de zomervakantie zal er geen betalingsmoment plaatsvinden. Met een opzegtermijn van 1 maand wordt er voor gezorgd dat het kind zijn/haar project goed kan afronden.

Alles met een knipoog & buiten de gebaande paden, omdat een beetje tegendraadsheid helpt de beste versie van jezelf naar boven te halen ;-)

 

Onze digitale POSTDUIF!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten,
klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen!
© 2018 - 2022 [this is your] STORY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel