Op afspraak tijdens vakanties - 10:00-16:30u

Vorige Item 3 van 4 Volgende
€ 37,50 (inclusief btw)

De Maakclub tijdens de vakantie!

Als de schooldeuren gesloten zijn in verband met vakantie, kan het fijn zijn om als ouder af en toe ontlast te worden. De Maakclub kan daar bij helpen. 

Van origine is De Maakclub een clubje creativiteit op de maandagmiddagen. Na schooltijd kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tm 12 jaar aanschuiven om creatief aan de slag te gaan. Met de naaimachine, houtbewerking, kleien of werken met wol. Veel kan en eigen ideeën krijgen ruimte om geboren te worden. Ieder kind kiest wat hij/zij leuk vindt om te maken en tussendoor is er voldoende ruimte om te lummelen & ravotten.

Het is niet altijd mogelijk voor een kind om iedere maandag aan te sluiten. Des te leuker is het af en toe een losse workshop te volgen tijdens de vakantieperiode. We gaan dan met zijn allen avonturen beleven in de natuur en aan de slag met creatieve werken.  

De dag start om 10:00 uur en eindigt om 16:30. Indien jouw kind op de fiets komt, is ophalen bij Golfclub Kralingen mogelijk om 17:00 uur. Indien je hier gebruik van wilt maken hoor ik het graag.

Eten & drinken is inbegrepen in de prijs.

Wie ben ik?

Mijn naam is Barbara Hoebeke. Moeder van een tienerzoon genaamd Huib. In september 2020 ben ik gestart met een opleiding tot Pedagogisch Educatief Professional. Als leraarondersteuner/kleuterleerkracht werk ik gedurende deze tweejarige opleiding binnen een basisschool in Rotterdam. Vanuit mijn eigen bedrijf This is your STORY geef ik met De Maakclub creatieve lessen aan kinderen.

De Maakclub vind plaats aan de Bermweg te Capelle aan den IJssel (nabij metrostation Schenkel).

Betaling vindt vooraf plaats middels een TIKKIE.

Alles met een knipoog & buiten de gebaande paden, omdat een beetje tegendraadsheid helpt de beste versie van jezelf naar boven te halen ;-)

 

Onze digitale POSTDUIF!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten,
klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen!
© 2018 - 2022 [this is your] STORY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel