Algemene voorwaarden workshops & lessen

Toepasselijkheid algemene voorwaarden workshops en wekelijkse lessen [this is your] STORY

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met This is your STORY afsluit voor het uitvoeren van haar activiteiten, zoals het geven van naschoolse workshops, kinderfeestjes, zomercursussen, workshops in eigen atelier of op locatie en evenementen (verderop genoemd: activiteit/activiteiten) & onze wekelijkse les/lessen.
Voordat je je opgeeft voor één van onze activiteiten of wekelijkse lessen is het belangrijk om de voorwaarden goed door te lezen. Door je aan te melden geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

1: Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft onze activiteiten.
1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van één van onze activiteiten en/of wekelijkse lessen komt tot stand na het bevestigen van deelname middels e-mail/whats app/social media of via de website van This is your STORY (hierna genoemd: communicatie kanalen).

2: Inschrijvingen
2.1 Alle activiteiten worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
2.2 This is your STORY behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.
2.3 Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de gebruikte communicatie kanalen waarna de inschrijving definitief is. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.
2.4 Per workshop of cursus zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal beschikbare plaatsen verschilt per activiteit en staat per aankondiging vermeld.
2.5 Als een workshop vol zit, kunt je mij mailen om je op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van de e-mail ‘reservelijst [desbetreffende workshop of cursus]’. Vermeld daarbij in de e-mail de volledige naam en leeftijd van de potentiele deelnemer en contactgegevens. Mocht er een plek vrijkomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
2.6 Met de aanmelding verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

3: Afmelden door de deelnemer mbt onze activiteiten
3.1 Afmelden dient via e-mail te gebeuren (e-mail: info@thisisyourstory.nl).
3.2 Afmelding voor onze activiteiten:
Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de activiteiten, wordt ook geen geld teruggeboekt.
3.4 Mocht je niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen. De deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even vooraf svp.

4: Afmelden door de deelnemer mbt onze wekelijkse lessen
4.1 voor onze wekelijks lessen geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor de eerste dag van de nieuwe maand dient deze opzegging per e-mail ontvangen te zijn op info@thisisyourstory.nl. De betaalplicht vervalt na afloop van de maand opvolgend op de afmelding.
4.2 Bij het niet verschijnen tijdens de wekelijkse lessen, wordt geen geld teruggeboekt.
4.3 Mocht je niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen. De deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even vooraf svp.

5: Annulering/verplaatsing door This is your STORY
5.1 This is your STORY is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden activiteiten en/of wekelijkse lessen te annuleren.
5.2 This is your STORY is gerechtigd tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de activiteiten cq wekelijkse lessen de datum te wijzigen. De deelnemer wordt hiervan op de hoogte gesteld via de communicatie kanalen en heeft de mogelijkheid in overleg de activiteiten kosteloos te verplaatsen/annuleren.
5.3 This is your STORY is gerechtigd bij ziekte van de docent deze te vervangen door een andere docent of de aangeboden activiteiten cq wekelijkse lessen te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

6: Betaling
6.1 De deelnemer dient de gehele vordering voorafgaand aan de activiteiten cq maandelijkse lessen te betalen, tenzij uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen met This is your STORY.
6.2 Indien de betaling niet tijdig heeft plaatsgevonden behoud This is your STORY het recht om de gereserveerde plek te vergeven.
6.3 Mocht je beschikken over een kortingscode, dan dien je dit vooraf aan de betaling door te geven of, bij bevestiging via de webshop, deze tijdens het betalingsproces in de webshop in te voeren. Na betaling kunnen kortingscodes niet meer worden ingevoerd, noch worden er restituties gedaan om deze te compenseren.

7: Klachten
7.1 Heb je een klacht over onze activiteiten of wekelijkse lessen? Neem dan contact op met This is your STORY en we zullen ons best doen om het probleem zo goed als mogelijk op te lossen.
7.2 Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

8: Aansprakelijkheid
8.1 This is your STORY aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de activiteiten cq wekelijkse lessen.
8.2 Tijdens de activiteiten cq wekelijkse lessen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. This is your STORY is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding aan te trekken als je een activiteit cq wekelijkse les komt volgen.

9: Overig
9.1 This is your STORY behoudt zich altijd het recht om de activiteiten cq wekelijkse lessen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.
9.2 Parkeerkosten en/of kosten van openbaar vervoer, indien van toepassing, zijn voor rekening van de deelnemer.
9.3 Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een activiteit cq wekelijkse les, dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop, en te weigeren voor volgende activiteiten of lessen. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Onze digitale POSTDUIF!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten,
klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen!
© 2018 - 2023 [this is your] STORY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel